دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
جهش تولید با مشارکت مردم
  • تاریخ انتشار : 1399/07/23 - 13:07
  • تعداد بازدید : 427
  • تعداد بازدیدکننده : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8N7
مسئول اداره تغذیه دانشگاه عنوان کرد:

راهنمای تغذیه برای بیماران مبتلا به کووید 19




مسئول اداره تغذیه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه گفت: توصیه می‌شود فرد مبتلا به بیماری کووید 19 به دلیل شرایط بیماری که با تب و بی‌اشتهایی همراه است، مایعات به میزان کافی با ترجیح مایعات گرم مثل چای، دمنوش و همچنین مایعات به صورت انواع سوپ‌ها را مصرف کند.


 


به گزارش وب دا، مهندس جواد محمودی افزود: در خصوص تغذیه در بیماری کرونا تاکنون شواهد علمی مستدلی وجود ندارد از این رو تمامی تدابیر برای حفظ و ارتقاء سیستم ایمنی افراد در معرض خطر در نظر گرفته می شود.


 


وی تصریح کرد: استفاده از نان های بسته بندی سبوس دار به جای نان های تصفیه شده،حذف دورچین های خام و جایگزینی دورچین های پخته کنار غذاها (حداقل به میزان ۶۰ گرم)،


استفاده از نارنج، زیتون و گوجه فرنگی خام کنار غذا با شستشوی صحیح از جمله نکات تغذیه ای برای مبتلایان می باشد.


 


 وی، استفاده از تخم مرغ آبپز خوب پخته شده، شیر پاستوریزه، گردو و عدسی در وعده صبحانه، گنجاندن ماهی حداقل یکبار در هفته، جایگزین کردن لبنیات پروبیوتیک و کم چرب به جای لبنیات فاقد پروبیوتیک و پرچرب، مصرف سوپ های مقوی و آش های تهیه شده بر پایه حبوبات و سبزیجات، مصرف میان وعده شامل سیب، پرتقال، لیمو شیرین، شیر کم چرب و شله زردبا عسل، حذف غذاهای سرد مانند الویه و مصرف مایعات فراوان از قبیل آب، آبگوشت یا مرغ، آب میوه طبیعی را از دیگر برنامه های تغذیه ای برای این بیماران برشمرد.


 


وی، در ادامه با اشاره به اینکه برنامه غذایی بیماران زمینه ای (دیابت، سرطان، کلیوی و...) با توجه به دستور غذایی کارشناس تغذیه و پزشک متخصص باید باشد، ادامه داد:


دریافت اصولی مکمل های روی، امگا۳، ویتامینD و ... به صورت روزانه و هفتگی زیر نظر کارشناس تغذیه یا پزشک باید مورد توجه قرار گیرد.


 


مسئول اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه یادآور شد: در صورت دریافت روزانه ۳ تا ۵ واحد میوه و سبزی روزانه، تمام نیازهای ویتامینی و آنتی اکسیدانی فرد تامین می شود.


 


کارشناس تغذیه دانشگاه یادآور شد: بیماران با رعایت رژیم غذایی مناسب می‌توانند سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند و زودتر بهبود یابند.



  • گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 5708
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب