• تاریخ انتشار : 1397/11/14 - 10:26
  • /ZiH7

کمک 15 میلیون تومانی خیر سلامت به دانشکده دندانپزشکی کاشان

جناب آقای مرتضی شفیعی اردستانی جهت تجهیز اتاق ایزوله دانشکده دندانپزشکی مبلغ 15 میلیون تومان اهدا نمودند.

دسترسی و تسهیل در ارائه به موقع خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتی به بیماران خاص از رسالت های دانشکده دندانپزشکی کاشان است.

بسیاری از مبتلایان ایدز و هپاتیت از ترس انگ اجتماعی و محروم شدن از خدمات دندان‌پزشکی بیماری خود را اعلام نمی‌کنند در حالی که برای آنان می‌توان از روش‌های درمانی متعارف استفاده کرد و بیماری آنان دلیلی برای محروم شدن آنان از دریافت خدمات نیست.

لذا مراجعان دندان‌پزشکی باید بیماری خود را به پزشک اعلام کنند تا خدمات با مدل متفاوتی به آنان ارایه شود.

لازم بذکر است جهت ارائه خدمات به بیماران  خاص و عفونی اتاق ایزوله راه اندازی گردید.

جناب آقای مرتضی شفیعی اردستانی خیر محترم سلامت جهت تجهیز اتاق ایزوله دانشکده دندانپزشکی مبلغ 15 میلیون تومان اهدا نمودند.