• تاریخ انتشار : 1398/10/15 - 14:01
  • /ZiK7

پیام تسلیت سرپرست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی

من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدو ا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدّلوا تبدیلا

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت جانسوز سردار رشید اسلام، سرباز ولایت و رهبری، سپهبد شهید "حاج قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس ایران، همرزم شهیدش ابومهدی المهندس و جمعی از سربازان اسلام در حمله تروریستی و ددمنشانه نیروهای یاغی و تروریست آمریکای جنایتکار را محضر آقا امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده های شهدای مدافع حرم، خانواده شریف ایشان و کلیه اساتید گرامی و کارکنان محترم و دانشجویان عزیز تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

سردار سلیمانی انسانی کامل، عارفی وارسته، فرماندهی شجاع، شریف و متواضع بود که خواب و خوراک را از دشمنان اسلام و مسلمین ربوده بود و برای یک مجاهد فی سبیل الله این افتخار کمی نیست. ایران و جهان اسلام و تمامی آزادی خواهان عالم هیچ گاه "سردار سلیمانی" را فراموش نخواهد کرد و به یقین راه پر افتخار او ادامه خواهد داشت.

دشمنان بدانند خون این شهید والامقام جوششی عظیم را در پی خواهد داشت. جنبشی که ان شاءالله تا پیروزی کامل حق بر باطل از حرکت نخواهد ایستاد.

برای آن سردار سرفراز و اسطوره بی بدیل از درگاه خداوند منان همنشینی با سیدالشهدا (ع) و حشر با اولیای الهی مسئلت دارم.

دکتر محمد مهدی دباغ

سرپرست دانشکده دندانپزشکی