• تاریخ انتشار : 1400/10/08 - 10:55
  • /Za97

آغاز برگزاری کارگاه‌های "توانمندسازی و ارتقای سلامت روان"

به گزارش مفدا، کارگاه‌های توانمندسازی  و ارتقای سلامت روان ویژه دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت توانمندی این دسته از دانشجویان برگزار می‌شود که اولین کارگاه چهارشنبه ۸ دی ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار خواهد شد.

• بر این اساس کارگاه"مهارت ارتباطی" با تدریس «استاد دکتر کاوه علوی» در تاریخ چهارشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

• در ادامه کارگاه "مدیریت ذهن هیجانی در تصمیم‌گیری" توسط «استاد دکتر شهربانو قهاری» در تاریخ چهارشنبه  ۱۵ دی ماه جاری از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار خواهد شد.

• سومین کارگاه  با عنوان "مهارت حل مسئله" توسط «استاد دکتر راضیه صالحیان»  در تاریخ چهارشنبه ۲۲ دی ماه جاری از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برای علاقمندان برپا می‌گردد.

• کارگاه "زندگی ارزش‌مدار"  با تدریس «استاد دکتر شهربانو قهاری» چهارمین کارگاهی توانمند سازی در حوزه سلامت روان است که در تاریخ ۲۹ دی ماه جاری توسط استاد دکتر مریم رسولیان برگزار خواهد شد.

• کارگاه"تاب‌آوری" با تدریس «استاد دکتر مریم رسولیان» در تاریخ ششم بهمن ماه جاری از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار خواهد شد.

• در نهایت کارگاه "مدیریت هیجان" ششمین و آخرین کارگاهی است جهت توانمندسازی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تاریخ ۱۳ بهمن ماه جاری توسط «استاد دکتر شهربانو قهاری» از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برپا می‌گردد.

علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه‌ها به صورت مجازی می‌توانند از طریق لینک زیر اقدام کنند.

گفتنی است کارگاه‌های "توانمندسازی و ارتقای سلامت روان"، به همت شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی وزارت بهداشت و با همکاری اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.