• تاریخ انتشار : 1400/02/06 - 08:47
  • /ZL67

کسب رتبه عالی کشوری و درخشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظام رتبه بندی تایمز تاثیر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی کاشان درسال 2021 برای اولین بار در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز تاثیر شرکت کرد و در میان دانشگاههای تاثیرگذار جهان با رتبه جهانی 401-600 در این لیست قرار گرفت. لازم به ذکر  است در رتبه بندی تایمز تاثیر در سال ۲۰۲۱ ، همزمان با افزایش تعداد دانشگاه‌های شرکت کننده کشور، این  دانشگاه در بازه رتبه سوم دانشگاههای کشور قرار گرفته است.شایان ذکر است 27 دانشگاه ایرانی در جمع دانشگاههای موثر دنیا قرار گرفته  اند.

رتبه بندی تایمز تاثیر (دانشگاه های موثر) به ارزیابی اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی دانشگاه ها به منظور تحقق توسعه پایدار توسط موسسات آموزش عالی، می‌پردازد.

این دانشگاه، در 12 شاخص از نظام تاثیرگذاری تایمز موفق به کسب رتبه شده است. در شاخص تامین سلامت و رفاه جامعه که از اصلی‌ترین اهداف دانشگاه‌های علوم پزشکی است، دانشگاه علوم پزشکی کاشان رتبه 101-200 را کسب کرده است، در شاخص کاهش نابرابری در میان اعضای دانشگاه، حذف نابرابریهای جنسیتی و برقراری توازن جنسیتی میان کارکنان، اساتید و دانشجویان رتبه 101-200 را کسب کرده است.