• تاریخ انتشار : 1398/01/06 - 08:53
  • /ZoH7

پیام تبریک سرپرست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت سال جدید

بسم الله الرحمن الرحیم

«یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبرالیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال»

با سلام و ادب و احترام

در آستانه فصل شکوفایی و آغاز رویش در طبیعت و بهار دل و جان انسانها به استقبال سال نو می رویم . نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است.دین مبین اسلام نیز جلوه هایی از معرفت دینی را درآن به یادگار گذاشته است و آنان که سرای دیده و دل را از زنگارها صیقل دهند و ضمیر وجود را از هرگونه گناه و نافرمانی پاک و پیراسته نگاه دارند، نوروزی دل انگیز و سرسبزتر خواهند داشت. عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به  اعضای محترم هیأت علمی، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی دانشکده دندانپزشکی که در راه اعتلای دانشکده  تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای کلیه همکاران محترم و خانواده معّزز آنان در سال جدید، در ظل توجهات امام عصر روحی و ارواحنا فدا مسئلت می‌نمایم.

دکتر محمد مهدی دباغ

سرپرست دانشکده دندانپزشکی