• تاریخ انتشار : 1400/11/16 - 13:40
  • /Zv97

نمایشگاه صعود چهل‌ساله در دانشگاه علوم پزشکی کاشان افتتاح شد

هم‌زمان با آغاز ایام‌الله دهه فجر، نمایشگاه پوستر صعود چهل‌ساله در فضای ذهن آزاد دانشکده‌ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افتتاح شد.

به گزارش وب دا، در این نمایشگاه که شامل دستاوردهای علمی کشور می باشد دستاوردهای انقلاب در حوزه علمی به خصوص سلامت و معرفی کتب مرتبط با فضای انقلاب و شهدا پرداخته شده و تا پایان دهه فجر بر برپا خواهد بود.

محمد جهاندار مدیر فرهنگی دانشگاه، در حاشیه افتتاحیه این نمایشگاه، ارائه و معرفی دستاوردهای کشور خصوصا فضای علمی را یکی از اولویت‌ها دانست و گفت: قشر فرهیخته و دانشجوی کشور در کنار فضای مطالبه‌گری و انتقاد از جایگاه کشور بایستی از  شاخص های مختلف پیشرفت مطلع و آگاه باشند.

شایان ذکر است: همزمان با چهل و سومین سال پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی، نمایشگاه دستاوردهای انقلاب با عنوان صعود چهل ساله بصورت مجازی برگزار شد.

این نمایشگاه در سه بخش دستاوردهای انقلاب، معرفی کتاب و مجموعه طرح های سیلی سخت می باشد و علاقمندان می توانند جهت مشاهده هر قسمت روی لینک مربوطه کلیک نمایند.