• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 21:31
  • /ZQ97

دیدار اعضای شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی با مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه

اعضای شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی روز دوشنبه ۱۶ اسفندماه در نشستی با حجت الاسلام والمسلمین ابن علی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه ضمن بیان دغدغه ها و مشکلات دانشجویان دانشکده، فعالیت‌های صورت گرفته توسط شورای صنفی طی چند ماه گذشته توسط مسلم ابراهیمی دبیر شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی تشریح شد. سپس حجت الاسلام والمسلمین ابن علی و اعضای شورا پیرامون مسائل مطرح شده به گفتگو پرداختند.

در پایان مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بر پیگیری خواسته های دانشجویان از جانب شورای صنفی در جلسات آتی با رئیس و مسئولین دانشگاه تاکید نمودند.