• تاریخ انتشار : 1399/10/21 - 18:48
  • /Zs57

ثبت‌نام بن کتاب دانشجویان، طلاب و اعضای هیات علمی آغاز شد

به گزارش مفدا، ثبت‌نام دانشجویان و طلاب برای دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب (بن کتاب) از روز (پنج‌شنبه، ۱۸ دی‌ماه) آغاز شده و تا پایان سهمیه اعتبار ادامه خواهد داشت. علاقمندان برای ثبت‌نام  بن کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیات علمی نمایشگاه کتاب مجازی  می‌توانند به سامانه ketab.ir مراجعه کنند.

ثبتنام بن کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیات علمی نمایشگاه کتاب مجازی از روز ۱۷ دی‌ماه در سامانه ketab.ir آغاز شد.

دانشجویان و طلاب تا سقف خرید ۲۰۰ هزار تومان (۱۲۰ هزار تومان خودشان و ۸۰ هزار تومان یارانه معاونت امور فرهنگی) امکان بهره‌مندی از بن را دارند.

اساتید دانشگاه و حوزه نیز تا سقف خرید ۴۰۰ هزار تومان (۲۰۰ هزار تومان استادان و ۲۰۰ هزار تومان نیز یارانه معاونت امور فرهنگی) مشمول دریافت هستند. اهالی قلم نیز براساس ضوابط تعیین‌شده و سیستم رتبه‌بندی یارانه‌های متفاوتی از ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.

نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از یکم تا ششم بهمن‌ماه در  tehranbookfair.ir برگزار خواهد شد.