- تاریخ انتشار : 1394/10/02 - 07:57
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /ZJV7
توسعه علوم مرتبط با دندانپزشکی در بستر برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی
دکتر باقر لاریجانی در افتتاحیه پانزدهمین کنگره بین المللی انجمن علمی پروستودونتیست های ایران توسعه رشته مقاطع مرتبط با دندانپزشکی و تربیت نیروهای حدواسط این رشته را از عمده برنامه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای گسترش رشته دندانپزشکی برشمرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در مراسم افتتاحیه پانزدهمین کنگره بین المللی انجمن علمی پروستودونتیست های ایران که صبح روز چهارشنبه 25 آذر 1394 در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد ضمن اشاره به مسئولیت وزارت بهداشت در سه حوزه آموزش، پژوهش و ارائه خدمات گفت: کشور ما طی 40 سال گذشته پیشرفت های ارزشمندی در هر سه حوزه داشته است.
وی افزود: با پیشرفت هایی که در حوزه آموزش علوم پزشکی حاصل شده، امروزه حدود 60 دانشگاه و دانشکده، 20 هزار عضو هیأت علمی و 200 هزار دانشجو در رشته های علوم پزشکی در کشور داریم و شاهد گسترش چشمگیر تحصیلات تکمیلی طی چند سال اخیر هستیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت از رشد گسترده پژوهش های علوم پزشکی کشور سخن گفت و اظهار داشت: طبق آمارهای معتبر جهانی نظیر Scopus و ISIدر زمینه تولیدات علمی حوزه علوم پزشکی با رشد چشمگیری روبرو بوده ایم و لازم است تا به ارتقاء کیفیت این تولیدات در حوزه های مختلف توجه شود.
دکتر لاریجانی نظام مدیریت دانش را یکی از زیرساخت های توسعه علمی ذکر کرد و گفت: طبق آمار سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) ایران در سال 2013 در شاخص نوآوری رتبه 90، در ثبت پتنت های تجاری رتبه 82 و در ثبت محصولات رتبه 100 را در جهان کسب نموده و باتوجه به تاکید مقام معظم رهبری بر ارتقاء نوآوری در کشور لازم است تا ضمن تلاش برای دستیابی به نظام ملی نوآوری، برنامه ریزی مناسب برای ترجمان دانش به محصولات دانشی و توسعه نظام مدیریت دانش صورت پذیرد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه حوزه های مختلف نظام سلامت کاملا به هم مرتبط هستند، پاسخگویی به نیازهای جامعه را رسالت اصلی نظام سلامت ذکر کرد و اظهار داشت: پژوهش علوم پزشکی باید بیشتر به سمت رفع مشکلات مبتلابه جامعه سوق داده شوند.
دکتر لاریجانی گفت: باتوجه به مسائل مبتلابه کشور و لزوم رشد در حوزه های مختلف، نیاز به تغییر در حوزه آموزش علوم پزشکی بیش از پیش احساس می شود و برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با رویکرد ارتقاء پاسخگویی به نیازهای جامعه و رشد همه جانبه کشور در حوزه سلامت در سال جاری تدوین گردید.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان کلیات بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اظهار کرد: با همت دست اندرکاران حوزه دندانپزشکی، طی سال های گذشته پیشرفت های چشمگیری در این حوزه حاصل شده و در حال حاضر به لحاظ علمی در این رشته رتبه 25 جهان و 3 منطقه را کسب نموده ایم.
دکتر لاریجانی توسعه علوم دندانپزشکی را یکی از ماموریت های حوزه آموزش ذکر کرد و گفت: توسعه رشته مقاطع تحصیلی در این حوزه و ارتقاء خدمات مراقبتی از طریق تربیت نیروهای حد واسط از جمله برنامه هایی است که در معاونت آموزشی در دست پیگیری است و امیدواریم با تلاش کلیه همکاران شاهد تحولات آتی این رشته باشیم.
خبر: http://dme.behdasht.gov.ir
نظر دهید