• تاریخ انتشار : 1395/06/16 - 09:57
  • /ZsV7

قابل توجه دانشجویان محترم جدیدالورود رشته دندانپزشکی

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس شروع دلنشین درس ودانشگاه را به دانشجویان عزیز وگرامی دانشکده دندانپزشکی کاشان صمیمانه تبریک گفته وبرای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج علمی - دینی واخلاقی توام با موفقیت - بهروزی وسعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم .

امید است به فضل الهی در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب - خودسازی وعلم اندوزی تلاش مضاعف نموده ودر آینده گنجینه ای از گوهرهای کم نظیر علم ومعرفت برای پیشرفت کشور باشید .

در پایان آرزوی عزت وسربلندی برای یکایک شما آینده سازان ایران داریم.

دکتر زهرا هاشم زاده معاون آموزشی دانشکده       دکترمحمود سلامی سرپرست دانشکده

دانشجویان محترم توجه داشته باشند لینک هایی  که در وب سایت دانشکده دندانپزشکی

جهت دانشجویان تعبیه شده است بشرح زیر می باشد .

لذا مقتضی است حتما از این لینک ها در طول مدت تحصیل بازدید فرمائید:

دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی ضمن عرض خیرمقدم به نکات زیر توجه فرمایید:

به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند که قبل ازثبت نام حضوری در دانشگاه می بایست ثبت نام اینترنتی خود تکمیل نموده و کد رهگیری در یافت کرده باشند. حضور در دانشگاه براساس جدول ذیل و صرفا به منظور تایید مدارکی ارسالی از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی می شود.

بنابراین بدون ثبت نام اینترنتی امکان ثبت نام حضوری وجود نخواهد داشت

ثبت نام اینترنتی

94/6/21 لغایت 94/6/27

ثبت نام حضوری و

تحویل مدارک

94/6/28

پزشکی- مامایی- هوشبری - مهندسی بهداشت محیط

94/6/29

دندانپزشکی- پزشکی (پردیس بین الملل) – پرستاری

علوم آزمایشگاهی –مهندسی بهداشت حرفه ای

94/6/30

علوم تغذیه –اتاق عمل –فناوری اطلاعات سلامت

تکنولوژی پرتوشناسی –بهداشت عمومی

ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان کنکور سراسری

پذیرفته شدگان جهت ثبت نام اینترنتی با مراجعه به لینک مربوطه در صفحه اول سایت دانشگاه علوم پزشکی کاشان بایستی ابتداکدملی  وسپس شماره داوطلبی (کلمه عبور) را وارد نموده و مراحل ثبت نام را به ترتیب ذیل و بطور کامل را دنبال نمائید .

الف)اطلاعات شناسنامه

ب ) فرم اطلاعات تکمیلی

ج )فرم اطلاعات آموزشی

د )ارسال تصاویر و مدارک

ه )دریافت فرمهای مرتبط و چاپ و تکمیل آنها - اسکن وارسال آن از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی

و )دریافت کد رهگیری

پذیرفته شدگان متقاضی خوابگاه بایستی به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان مراجعه و با مطالعه دقیق اطلاعیه های مربوطه، اقدام به تکمیل فرم ها و ثبت نام در سامانه خوابگاه نمایند.

پس از انجام ثبت نام اینترنتی جهت تکمیل فرآیند ثبت نام می بایستی با در دست داشتن مدارک زیر به امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

• شش قطعه عکس 4*3

• اصل و2 سری کپی شناسنامه وکارت ملی ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)

• اصل یا گواهینامه دیپلم کپی آن( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)

• اصل یا گواهینامه پیش دانشگاهی و کپی آن ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)

• ریز نمرات تائید شده سه ساله تحصیلی مقطع متوسطه و کپی آن ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد)

• اصل فرم تکمیل شده اطلاعات فردی و2 سری کپی آن ( بایستی اسکن آن از طریق ثبت نام اینترنتی ارسال شده باشد- اصل فرم تکمیل شده و یک سری کپی تحویل دانشکده مربوطه و یک سری کپی تحویل معاونت دانشجویی گردد.)

• رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی که با مراجعه به دفاتر پستی شهرستان محل سکونت خود بایستی تهیه نمایند.

• دانشجویان پسر که تاریخ فراغت پیش دانشگاهی ایشان قبل از 1393/2/31باشد بایستی برگه اعزام به خدمت را همراه داشته باشند.

قابل توجه پذیرفته شدگان سهمیه بومی

پذیرفته شدگان می بایست متن تعهدنامه ذیل را در یکی از دفاتر اسناد رسمی شهر خود بصورت سند محضری تهیه نموده و در هنگام ثبت نام حضوری به اداره آموزش دانشگاه تحویل نمایند.

متن تعهد محضری متعاقباً از طریق همین اطلاعیه به اطلاع می رسد.

توصیه ها:

• آدرس مراجعه حضوری : کاشان - بلوار قطب راوندی –جنب بیمارستان شهید بهشتی –معاونت آموزشی دانشگاه - امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی

• پذیرفته شدگان اطلاعیه فوق و سایر اطلاعیه های سایر قسمت های ثبت نام اعم از دانشکده و یا معاونت دانشجویی و فرهنگی را به دقت مطالعه نمایند

• جهت تسریع در فرایند ثبت نام حضوری، پذیرفته شدگان فرم های مربوطه را از سایت دریافت نموده، تکمیل نمایند و در زمان حضور با خود همراه داشته باشند تا از اتلاف زمان جهت تکمیل فرم در هنگام حضور جلوگیری شود.

• مراحل ثبت نام حضوری به ترتیب 1- امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی 2- دانشکده پزشکی دانشگاه (ویژه امور معاونت دانشجویی) 3- دانشکده مربوطه می باشد لذا حتما مراحل را به همین ترتیب دنبال نمایید.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 25-55540021- 031 داخلی های ذیل تماس حاصل فرمایید.

• آقای مهندس محسن فرهادپور  داخلی 286  کارشناس اداره انفورماتیک ومسئول ثبت نام در اداره کل آموزش دانشگاه

• خانم مهندس نعمتی   داخلی 268 کارشناس اداره انفورماتیک ومسئول ثبت نام در اداره کل آموزش دانشگاه

• خانم فاطمه سادات صائب    داخلی 697       مسئول آموزش دانشکده ومسئول ثبت نام در دانشکده

مدارک لازم برای ثبت نام در دانشکده :

1. یک قطعه عکس 3*4 پشت نویسی شده

2. یکسری کپی شناسنامه وکارت ملی

تکمیل فرم های زیر:

فرم های ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در معاونت دانشجویی فرهنگی

کاشان - بلوار قطب راوندی - دانشگاه علوم پزشکی کاشان - دانشکده دندانپزشکی - کد پستی 88141- 87159

تلفن: 55620045- 031

Website : www.dnt.kaums.ac.ir