• تاریخ انتشار : 1397/05/27 - 12:05

اولین همایش ملی مدیریت وکنترل عفونت های منتقله از خون

قابل توجه دانشجویان رشته دندانپزشکی واعضای هیات علمی

اساتید ارجمند، اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان، پژوهشگران و همکاران گرامی

با کمال افتخار شما را به اولین همایش ملی “مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون” دعوت می‌نماییم.

این همایش با یاری خداوند متعال، به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه هپاتیت ایران و همکاری سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی مرتبط  از 2 تا 4 آبان ماه سال 1397در مشهد مقدس برگزار می‌گردد.

در این برنامه تازه‌های اپیدمیولوژی،‌ تشخیص، درمان، مراقبت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون شامل هپاتیت‌ B ، هپاتیت C ، عفونتهای HIV و HTLV و سایر عفونت‌های ویروسی و غیر ویروسی منتقله از خون مورد بحث قرار خواهد گرفت. همچنین این گردهمایی فرصتی خواهد بود که ضمن بررسی اولویت های پژوهشی در این حیطه، زمینه‌های همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مورد بحث و گفتگو قرار گیرد.

مشتاقانه منتظر حضور گرم شما در این همایش هستیم و  امیدواریم که با ارائه این برنامه ضمن انتقال آخرین یافته‌های علمی،‌ موجبات ارتقای‌ دانش و توانمندی شرکت‌کنندگان را فراهم آوریم.

دکتر سید علی‌اکبر شمسیان

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

و رییس همایش

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس   مراجعه فرمائید: http://bbi2018.com

سرکار خانم عاطفه علیزاده دانشجوی رشته دندانپزشکی ورودی 92 جهت ارائه راهنمایی های بیشتردر خدمت دانشجویان عزیز می باشند.