• تاریخ انتشار : 1397/02/19 - 12:14
  • /ZCF7

اعتبار بخشی و ارزیابی بیرونی دانشکده دندانپزشکی

با عنایت به اهمیت موضوع اعتبار بخشی و ارزیابی بیرونی دانشکده های دندانپزشکی از سوی دبیر محترم شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی روز سه شنبه مورخ 19 اردیبهشت ماه  آقای دکتر محسن امین سبحانی و دکتر اللهیار نزادی اعضای محترم هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی ارتش و آقای دکتر محمد پارسیون عضو محترم هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران از  دانشکده دندانپزشکی کاشان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید یکروزه از حوزه های مختلف دانشکده (فضاهای فیزیکی، بخش ها، پری کلینیک ها، آموزش، کتابخانه و..) بازدید نمودند و ضمن استماع گزارش عملکرد این دانشکده در جریان مراحل و اجرای کلیه امور قرار گرفتند و نسبت به توزیع فرم های ارزیابی در بین دانشجویان اقدام نمودند. سپس در نشستی جداگانه با اعضای هیأت علمی دانشکده به گفتگو پرداختند و در پایان از کلینیک ویژه کتابچی بازدید بعمل آوردند.