• تاریخ انتشار : 1392/09/11 - 09:52
  • /ZTP7
در سفر وزیر بهداشت به کاشان اعلام شد:

25 دانشجوی دندان پزشکی سال جاری در دانشگاه پذیرفته می شوند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پذیرش 25 دانشجوی رشته دندان پزشکی از سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پذیرش 25 دانشجوی رشته دندان پزشکی از سال جاری در دانشگاه  علوم پزشکی کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مرضیه وحید دستجردی در همایش بیست و پنجمین سالگرد تاسیس فعالیت دانشگاه گفت: موافقت اصولی دانشکده های داروسازی و دندانپزشکی برای دانشگاه علوم پزشکی کاشان صادر شده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کاشان می تواند در فضاهای فعلی، رشته دندانپزشکی را تاسیس کند بنابراین در نیمسال دوم تحصیلی ماه سال جاری 25 دانشجوی دندانپزشکی برای تحصیل در این رشته به این دانشگاه وارد می شوند.

وی یادآور شد: این دانشگاه توانمندی ارتقای بیشتر در زمینه تربیت نیروی انسانی و تحصیلات تکمیلی را دارد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگریی از سخنان خود به رشد علمی پزشکی در ایران اشاره کرد و افزود:در 10 سال گذشته رتبه علم پزشکی 56 در جهان بود که امروز به رتبه 20 دست یافتهایم.

دکتر دستجردی افزود: این موفقیت ها حاصل تلاش دانشمندان و محققان رشته های پزشکی است