• تاریخ انتشار : 1394/12/27 - 08:57
  • /ZgW7

پیام تبریک مسئولین دانشکده دندانپزشکی به مناسبت موفقیت دانشجویان در آزمون علوم پایه

ضمن عرض تبریک سال جدید و تبریک و تهنیت به مناسبت موفقیت چشمگیر دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آزمون جامع علوم پایه

ضمن عرض تبریک سال جدید و تبریک و تهنیت به مناسبت موفقیت چشمگیر دانشجویان رشته  دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آزمون جامع علوم پایه بدینوسیله از تلاش ارزشمند این دسته از دانشجویان قدردانی نموده و بهروزی و سلامت این عزیزان و خانواده های محترمشان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماییم و امیدواریم سال جدید سالی سرشار از موفقیت برای شما دانشجویان عزیز و کوشا در عرصه علم و دانش باشد. انشاا... با یاری و مساعدت یکدیگر، با همت و تلاشی مضاعف در این عرصه ،موجبات اعتلای کشور عزیزمان را فراهم آوریم.

سرپرست ومعاون آموزشی ومسئول آموزش واعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی