• تاریخ انتشار : 1395/01/23 - 11:19
  • /ZrW7

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز دندانپزشک

امروزه تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در راستای اجرای سیاست های کلی سلامت نیازمند همکاری و مشارکت تمامی سطوح ارائه دهنده خدمات از جمله دندانپزشکان است که با دانش و مهارت و چیره دستی خود آرامش و سلامت را به آحاد جامعه هدیه می دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی 23 فروردین ماه روز دندانپزشک را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر محمد حسین اعرابی به شرح ذیل است:

امروزه تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در راستای اجرای سیاست های کلی سلامت نیازمند همکاری و مشارکت تمامی سطوح ارائه دهنده خدمات از جمله دندانپزشکان است که با دانش و مهارت و چیره دستی خود آرامش و سلامت را به آحاد جامعه هدیه می دهند.

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی، ارتقای کیفیت زندگی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها در دوران مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی؛ بر کسی پوشیده نیست.

دندانپزشکان به عنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت "روز دندانپزشکی" از زحمات و تلاش های بی وقفه همکاران گرامی فعال در  این حوزه تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون  تمامی کارکنان شاغل در بخش دندانپزشکی مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه  را مسئلت می نمایم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان