• تاریخ انتشار : 1394/12/12 - 12:01
  • /ZcW7

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی ورودی92

جهت دریافت کارت آزمون علوم پایه به آموزش دانشکده مراجعه نمایید

دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی ورودی 92 جهت شرکت در آزمون علوم پایه اسفند 94 به نکات زیر توجه نمایند:

جهت دریافت کارت آزمون علوم پایه به آموزش دانشکده مراجعه نمایید

امتحان جامع علوم پایه دندانپزشکی ساعت 9 صبح روز پنجشنبه مورخ 13/12/94 بطور همزمان در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می گردد. لذا دانشجویان راس ساعت 8 صبح با در دست داشتن کارت آزمون در دانشکده پزشکی طبقه زیر زمین حضور داشته باشند.

تعداد سوالات امتحانات جامع علوم پایه 225 وزمان پاسخ دهی به سوالات 225 دقیقه است.

قبل از شروع پاسخگویی به سوالات امتحان حتما مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی- شماره کارت - نوع دفترچه (الف- ب) ومحل تحصیل را که توسط کامپیوتر در برگ پاسخنامه درج شده است کنترل نموده ودر صورت مغایرت ضمن اطلاع به مسئولان آزمون اطلاعات صحیح را بالای پاسخنامه در محل مربوطه درج نمایید.

برای پاسخهای نادرست این آزمون نمره منفی در نظر گرفته نشده است.

تصحیح پاسخنامه ها توسط کامپیوتر انجام خواهد شد لذا برای جلوگیری از هرگونه اشتباه موارد زیر را دقیقا رعایت فرمائید.

برای پاسخگویی از مداد مشکی نرم استفاده کنید ودر صورت تغییر پاسخ جواب قبلی را بطور کامل با پاک کن پاک نمائید.

از تا کردن - چروک ویا خیس کردن پاسخنامه جدا خودداری نموده ودر صورت بروز هر یک از موارد فوق مراتب را به مسئولان جلسه اطلاع دهید.

لازم بذکر است هیچگونه وقت اضافی به شرکت کنندگانی که دچار مشکل شده اند داده نمی شود ودر صورت تعویض پاسخنامه مراتب باید در صورتجلسه برگزاری آزمون ذکر شود در غیر اینصورت پاسخنامه بدون شماره کامپیوتری فاقد ارزش خواهد بود.

به شرکت کنندگانی که برای آنان پاسخنامه شماره دار کامپیوتری صادر نشده پاسخنامه سفید تحویل می گردد ومی بایست مشخصات کامل دانشجو ونوع دفترچه سوال درآن درج شده وبه امضاء نماینده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رسانده شود.

استفاده از ماشین حساب در آزمونهای جامع علوم پایه مجاز نمی باشد.

ارسال اعتراضات : پس از اتمام آزمون در تمامی حوزه ها کلید اولیه پاسخنامه آزمون در تاریخ 13/12/94 در درگاه اینترنتی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نشانی www.edu.mui.ac.ir قرار خواهد گرفت.

شرکت کنندگان در امتحان می توانند اعتراضات خود را از تاریخ 13/12/94 تا پایان وقت اداری 15/12/94بصورت اینترنتی به آدرس اعلام شده ارسال نمایند کلیه اعتراضاتی که خارج از این فرم وبعد از مهلت مقرر ارسال گردد رسیدگی نخواهد شد.

به اعتراضاتی که بعد از زمان مذکور ارسال گردد تحت هیچ شرایطی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

درپایان برای داوطلبان گرامی ارزوی موفقیت می نمائیم.