• تاریخ انتشار : 1393/03/19 - 09:54
  • /ZcS7

قابل توجه دانشجویان رشته دندانپزشکی متقاضی مهمانی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مدیریت محترم امور آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام نمود که بررسی درخواست کلیه متقاضیان نقل وانتقالات به این دانشگاه سالی یکبار ودر فاصله زمانی پانزدهم تیرماه لغایت پانزدهم مرداد ماه از طریق ثبت نام در سایت اینترنتی       www.edu.mui.ac.ir صورت می گیرد وکلیه دانشجویان متقاضی می توانند با توجه به آئین نامه آموزشی مربوطه پس از گذراندن یک یادو نیمسال در دانشگاه مبداء ضمن مشاهده شرایط پذیرش وشهریه های مصوب در این سایت با در اختیار داشتن فرم موافقت آن دانشگاه نسبت به ثبت نام در زمان مقرر اقدام نمایند تا درخواست دانشجو با توجه به شرایط مندرج در سایت اولویت بندی ودر شورای نقل وانتقالات دانشگاه مطرح ونتیجه آن به دانشجو اعلام شود.