• تاریخ انتشار : 1393/08/05 - 09:38
  • /ZzT7

خدمات درمانی تخصصی دندانپزشکی در کلینیک کتابچی به مردم ارائه می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با حضور متخصصین و اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی از این به بعد، خدمات درمانی تخصصی دندانپزشکی در کلینیک کتابچی کاشان به مردم ارائه می شود.

دکتر محمد حسین اعرابی در گفتگو با وب دا، افزود: پیش از این، در کلینیک دندانپزشکی کتابچی خدمات دندانپزشکی عمومی به مردم ارائه می شده است.

وی، با اشاره به اینکه خدمات سرپایی دندانپزشکی این کلینیک شامل معاینه، کشیدن، ترمیم، فیشورسیلانت، فلورایدتراپی و جرمگیری است، تصریح کرد: تاسیس دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه زمینه ساز ارائه خدمات تخصصی به مردم منطقه گردید.

لازم به ذکر است به استناد رای صادره در دویست و بیستمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 11/8/91 با تاسیس دانشکده دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت قطعی بعمل آمد.