دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
جهش تولید با مشارکت مردم
  • تاریخ انتشار : 1393/08/05 - 09:03
  • تعداد بازدید : 964
  • تعداد بازدیدکننده : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZxT7

توصیه به مصرف قند و شکر؛ هر روز کمتر از دیروز

چندی پیش سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، برای مقابله با چاقی و پوسیدگی دندان بهتر است به جای 10 درصد تنها 5 درصد انرژی روزانه از طریق قندهای ساده تامین شود




چندی پیش سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، برای مقابله با چاقی و پوسیدگی دندان بهتر است به جای 10 درصد تنها 5 درصد انرژی روزانه از طریق قندهای ساده تامین شود اما محققان انگلیسی معتقدند حتی این میزان نیز می‌تواند باعث پوسیدگی شود و بهتر است آن را به زیر 3 درصد برای بزرگسالان و 5 درصد برای کودکان کاهش دهیم. میزان پوسیدگی دندان در بزرگسالان بیش از کودکان شایع است و حتی مصرف میزان کم‌قند و شکر عامل این پوسیدگی است . این موضوع قبلا نیز به اثبات رسیده؛ وقتی که در جنگ جهانی دوم ژاپنی‌ها دسترسی به شکر نداشتند و قطع مصرف این ماده تاثیرات شگرفی بر سلامت آنها گذاشت و به‌طور کل پوسیدگی دندان در آنها ریشه‌کن شد. منبع: پایگاه اطلاع رسانی سلامت medisite




  • گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 4934
کلمات کلیدی

تصاویر

http://dnt.kaums.ac.ir//UploadedFiles/1-1/Free4salamat.gif
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو
تنظیمات قالب