• تاریخ انتشار : 1392/12/25 - 09:26
  • /Z2R7

برگزاری مسابقه بزرگ ایران بدون سل تا 31 فروردین 93

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر خبر داد؛

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از برگزاری مسابقه بزرگ ایران بدون سل تا 31 فروردین ماه سال 1393 خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر محمد مهدی گویا هدف از برگزاری این مسابقه را ضرورت اطلاع رسانی به منظور حذف بیماری سل عنوان کرد و افزود به برندگان این مسابقه که از سوی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر برگزار می شود به قید قرعه جوایز ارزشمندی اهدا خواهد شد.

وی گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه بزرگ ایران بدون سل تا 31 فروردین ماه 93 فرصت دارند نسبت به ثبت نام در این مسابقه به نشانی www.behdasht.gov.irو یا www.tb.hbi.irمراجعه کنند.

دکتر گویا پیش تر اعلام کرده بود: در کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بیماری سل بیشتر مورد توجه قرار گرفته است به نحوی که پیش از انقلاب اسلامی به ازای هر یک صدهزار نفر جمعیت 140 مورد ابتلا به سل داشته‌ایم که در حال حاضر این تعداد به 14 مورد در یک صد هزار نفر جمعیت کاهش یافته است.

به گفته دکتر گویا در طول 21 سال گذشته میزان بروز سل در کشور 33 درصد کاهش یافته و مرگ و میر ناشی از سل نیز در این مدت 36 درصد کاهش یافته است.

به گفته رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، هزینه درمان سل معمولی 450 هزار تومان است، این در حالی است که درمان سل مقاوم 40 میلیون تا 250 میلیون تومان هزینه دارد./