• تاریخ انتشار : 1396/12/24 - 11:53
  • /ZbF7

افتخار آفرینی تیم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اولین کنگره سالیانه طبری

تیم کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اولین کنگره سالیانه طبری و بیست و یکمین کنگره سالیانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران موفق به کسب مقام برتر شد.

به گزارش وب دا، در این کنگره که به همت  کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهر ساری برگزار شد، تیم کمیته تحقیقات دانشگاه با ارائه ۲۲ مقاله، شامل چهار مقاله به صورت سخنرانی و ۱۸ مقاله به صورت پوستر  رتبه سوم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را از نظر تعداد مقالات پذیرفته شده به دست آورد.

دانشجویان دانشگاه شرکت کننده درکنگره مذکور در مجموع موفق به کسب چهار رتبه برتر به شرح ذیل شدند:

- زهرا اسماعیلی، دانشجوی ارشد فیزیولوژی پزشکی  کسب عنوان مقاله برتر در بخش سخنرانی

-  عاطفه علیزاده، دانشجوی رشته دندانپزشکی  کسب عنوان مقاله برتر در بخش پوستر

- اسماعیل علیپور، دانشجوی علوم تغذیه و رژیم درمانی کسب عنوان دبیر کل برگزیده کمیته های تحقیقات دانشجویی کشور در همکاری با کنگره

- امید رضا تمتاجی، دانشجوی ارشد فیزیولوژی پزشکی کسب عنوان داور برتر

لازم به ذکر است: بیست و یکمین کنگره سالیانه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اولین کنگره دانشجویی طبری به مدت ۳ روز از تاریخ 17 تا 19 اسفندماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهر ساری برگزار شد.