• تاریخ انتشار : 1399/12/04 - 08:25
  • /ZW57

اجرای طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان جدیدالورود/مهلت تا ۱۵ اسفند ۹۹

طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان جدیدالورود (مهر و بهمن) با هدف شناخت نقاط قوت فردی و آسیب های احتمالی خویش، اقدام مثبت جهت رشد شخصی در دوران دانشجویی و زندگی و مشاوره تخصصی به دانشجویان آغاز شد.

به گزارش مفدا کاشان، در این سامانه ابزاری معتبری جهت خود ارزیابی، ویژه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور توسط متخصصین علوم رفتاری و مشاوره با اهداف شناخت نقاط قوت فردی و آسیب های احتمالی خویش، اقدام مثبت جهت رشد شخصی در دوران دانشجویی و زندگی و مشاوره تخصصی به دانشجویان طراحی گردیده است.

دانشجویان جدیدالورود می بایست نسبت به تکمیل پایش الکترونیکی سلامت روان شناختی خود تا تاریخ ۱۵ اسفند ۹۹ در  آدرس: https://ccsm.behdasht.gov.ir اقدام نمایند.

اطلاعات موجود کاملا محرمانه بوده و به هیچ فرد و نهادی ارائه نمی شود و نتیجه نهایی تنها در اختیار خود دانشجو قرار می گیرد.

در خصوص نحوه اطلاع ازتفسیر و نتیجه خود ارزیابی روانشناختی: دانشجویان با مراجعه حضوری به دانشکده دندانپزشکی. مرکز مشاوره دانشجویان . شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴-۸ یا تماس تلفنی: ۵۵۵۷۶۸۶۸ ۰۳۱ – شنبه تا چهارشنبه۱۴-۸ می توانند مطلع گردند.