بهداشت دهان ودندان

رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، از عوامل بروز بیماری های تنفسی در کودکان است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: عدم رعایت مسائل بهداشتی دهان و دندان، فصل های مختلف سال و ارتباطات بسیار نزدیک، برخی عوامل مؤثر در بروز بیماری های شایع تنفسی در کودکان هستند.

به گزارش وب دا؛ دکتر ابوالفضل مهیار با بیان این که بروز عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی سیستم تنفسی از عوامل بیماری های شایع تنفسی در کودکان هستند، گفت: معاینه به موقع بیمار توسط پزشک و پیگیری روند درمان توسط والدین می تواند از بروز این بیماری جلوگیری کند.

این متخصص اطفال عفونت های تنفسی را به دو نوع ویروسی و باکتریال تقسیم کرد و بروز بیماری های تنفسی را در برخی افراد بیشتر دانست.

وی تصریح کرد: بیماری های شایع تنفسی، در کودکان و افراد مسن به علت ضعف سیستم ایمنی بدن بیشتر بروز می کند و ویروس ها و گاهی میکروب ها هم در ایجاد این نوع بیماری نقش دارند .

ساعت : 8:56 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :671