ارزشیابی اساتید و کارت ورود به جلسه آزمون

دانشجویان گرامی حداکثر تا تاریخ 98/03/25 نسبت به ارزشیابی اساتید مربوطه در صفحه انتخاب واحد تحت وب سما اقدام نمایند.لازم به ذکر است دسترسی به سایر بخش های صفحه دانشجویان، منوط به تکمیل ارزشیابی اساتید می باشد و سپس کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم خویش را دریافت نمایند.

به همراه داشتن کارت ورود به جلسه - مداد- پاک کن در امتحانات مذکور الزامی می باشد.
دانشجویان شهریه پرداز نسبت به تسویه مالی خود اقدام نمایند.
از آوردن گوشی همراه در جلسات امتحان خودداری فرمائید .در صورت مشاهده واستفاده از تلفن همراه بعنوان تخلف وتقلب محسوب خواهد شد.
درصورت عدم  انجام نظر سنجی دروس کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم- مشاهده نمرات و انتخاب واحد دروس در نیمسال اینده امکانپذیر نخواهد بود.
اطلاعات نظر سنجی محرمانه است تنها میانگین نظر سنجی ها پس از تائید نهایی نمرات پایان ترم و بدون ذکر نام برای اساتید قابل مشاهده است.
دقت شما در انجام نظرسنجی دروس به بهبود کیفیت آموزش کمک خواهد کرد.

ساعت : 9:51 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :223