کمک 15 میلیون تومانی خیر سلامت به دانشکده دندانپزشکی کاشان

دسترسی و تسهیل در ارائه به موقع خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتی به بیماران خاص از رسالت های دانشکده دندانپزشکی کاشان است.

بسیاری از مبتلایان ایدز و هپاتیت از ترس انگ اجتماعی و محروم شدن از خدمات دندان‌پزشکی بیماری خود را اعلام نمی‌کنند در حالی که برای آنان می‌توان از روش‌های درمانی متعارف استفاده کرد و بیماری آنان دلیلی برای محروم شدن آنان از دریافت خدمات نیست.

لذا مراجعان دندان‌پزشکی باید بیماری خود را به پزشک اعلام کنند تا خدمات با مدل متفاوتی به آنان ارایه شود.

لازم بذکر است جهت ارائه خدمات به بیماران  خاص و عفونی اتاق ایزوله راه اندازی گردید.

جناب آقای مرتضی شفیعی اردستانی خیر محترم سلامت جهت تجهیز اتاق ایزوله دانشکده دندانپزشکی مبلغ 15 میلیون تومان اهدا نمودند.

ساعت : 8:43 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :159