افتتاح کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان روز جمعه  مورخ 12/11/97 به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: این کلینیک در زیربنای 2500 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 55 میلیارد ریال از محل اعتبارات این دانشگاه افتتاح شد.

دکتر عباش تقوی اردکانی تصریح کرد: این کلینیک دارای جنبه آموزشی، درمانی دارد و دانشجویان آموزش های لازم در خصوص کشیدن، ترمیم، ساخت دندان مصنوعی و ... آموزش های لازم را فرا می گیرند.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: همچنین در این کلینیک خدمات درمانی به مردم با تعرفه دولتی ارائه می شود.

وی یادآور شد: این دانشگاه از معدود دانشگاه‌های سطح کشور است که در مرکز استان نیست و از امتیاز تأسیس دانشکده دندانپزشکی برخوردار شده است.

دکتر تقوی اردکانی، با اشاره به اینکه فعالیت‌های دانشکده دندان پزشکی طی دو سال اول تئوری است، گفت: دانشگاه عهده‌دار تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه است و این رسالت از طریق آموزش و نشر علم، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی با استفاده از منابع و فناوری نوین متناسب با فرهنگ جامعه در چارچوب سیاست‌های ملی در سطح منطقه و کشور انجام می‌شود.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان با پنج دانشکده پزشکی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی، دندانپزشکی و شعبه پردیس (بین‌الملل)، خدمات آموزشی، پژوهشی، تشخیصی، بهداشتی و درمانی و بالینی را به شهروندان کاشانی ارائه می‌کند.

ساعت : 9:45 -  روز  : شنبه  - 13 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :232