ارزشیابی اساتید و کارت ورود به جلسه آزمون

دانشجویان گرامی حداکثر تا تاریخ 97/10/21 نسبت به ارزشیابی اساتید مربوطه در صفحه انتخاب واحد تحت وب سما اقدام نمایند.لازم به ذکر است دسترسی به سایر بخش های صفحه دانشجویان، منوط به تکمیل ارزشیابی اساتید می باشد و سپس کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم خویش را دریافت نمایند.
به همراه داشتن کارت ورود به جلسه - مداد- پاک کن در امتحانات مذکور الزامی می باشد.
دانشجویان شهریه پرداز نسبت به تسویه مالی خود اقدام نمایند.
از آوردن گوشی همراه در جلسات امتحان خودداری فرمائید .در صورت مشاهده واستفاده از تلفن همراه بعنوان تخلف وتقلب محسوب خواهد شد.

ساعت : 11:27 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :259