نشست صمیمانه معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه با سرپرست و اعضای هیات علمی و نمایندگان دانشجویان دندانپزشکی

روز یکشنبه مورخ 25 آذرماه همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش ، بازدید و نشست معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه به همراه مدیران آن حوزه از دانشکده دندانپزشکی  انجام شد

در این جلسه .معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و دانشکده دندانپزشکی  را به انجام فعالیتهای پژوهشی ترغیب نمودند  و ابراز نمودند تا حد امکان جهت رفع مشکلات  این دانشکده اقدام خواهد شد. در ادامه اعضای هیات علمی و دانشجویان  مشکلات خود را در این زمینه مطرح نمودند.

در پایان برنامه از پژوهشگر برتر دانشکده  در سال 97  سرکار خانم دکتر دریاکناری  به عنوان عضو هیئت علمی و خانم الهه کمالی  به عنوان دانشجوی برتر  تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

ساعت : 10:29 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :279