پیام تبریک سرپرست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز دانشجو

مقام معظم رهبری(مدظله العالی):

در نظام جمهوری اسلامی، دانشجو باید بارزتر از دیگر دانشجویان در هر جای دیگر دنیا، نقش داشته باشد.

دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است.

دانشجو، اقیانوسی موج خیز از عطش دانش و تشنگی معرفت است که همیشه با نشاط و افتخار به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد.

دانشجو، کانون جویندگی و یابندگی است که بهاری ترین روزهای زندگی خود را صرف حرکت و جنبش می کند و از اقیانوس پر تلاطم دانش گوهر سرافرازی و استقلال میهن خویش را به ارمغان می آورد.

شانزدهم آذر به‌عنوان روز دانشجو، نماد شجاعت، پایمردی و ازخودگذشتگی دانشجویانی است که با تکیه‌بر روحیه آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و استکبارستیزی با نثار جان خویش وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اثبات کردند.

اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز 16 آذر 1332 این روز مقدس و جایگاه وارسته دانایی را به محضر دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و امیدوارم دانشجویان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.

دکتر محمد مهدی دباغ

سرپرست دانشکده دندانپزشکی

ساعت : 8:36 -  روز  : شنبه  - 17 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :129