برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود رشته دندانپزشکی

روز دوشنبه مورخ 2مهرماه جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود رشته دندانپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه معاون آموزشی دانشکده ومسئول آموزش دانشکده  ضمن عرض تبریک به مناسبت ورود به این دانشکده وآغاز سال تحصیلی جدید نسبت به توضیح قوانین ومقررات آموزشی و برنامه هفتگی و امتحانات مطالبی را خاطر نشان شدند.

لازم بذکراست کلیه کلاسهای دانشجویان رشته دندانپزشکی ورودی 97 از تاریخ فوق برگزار گردید.

ساعت : 9:41 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :197