ترم تابستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

ارائه کننده:: دانشکده خودگردان (شعبه بین الملل)؛ رشته های مشمول ترم تابستانی: پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی
رشته پزشکی: دروس اختصاصی رشته جدید (ریفرم – ورودی ۱۳۹۶) مندرج در جدول.رشته دندانپزشکی: دروس اختصاصی رشته دندانپزشکی و ایمنی و ترافیک؛ رشته داروسازی: دروس اختصاصی رشته داروسازی و ایمنی و ترافیک. شهریه متغییر: هر واحد درسی (تئوری / عملی) سیصد و پنجاه هزار تومان. خوابگاه: اعلام خواهد شد.شرط تشکیل کلاسها: ثبت نام حداقل ۲۰ دانشجو برای آن درس. جزئیات بیشتر را در این اطلاعیه بخوانید.

ساعت : 7:20 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :215