نتایج بخش شفاهی (آوائی) بیست و سومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه اعلام شد

به گزارش مفدا کاشان، احمدرضا لطف آبادی مدیر فرهنگی دانشگاه با اعلام  این خبر گفت: مسابقات بخش شفاهی بیست و سومین  جشنواره قرآن و عترت در رشته های حفظ (یک جز، سه جز،‌ ۵ جز، ۱۰جز، ۱۵جز ، ۲۰ جز، حفظ کل )، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ سوره واقعه در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

وی در ادامه افزود: دراین آزمون که هشتم خردادماه جاری در رشته های مذکور  برگزار شد، مجموعا ۱۲۸ نفر  ثبت نام کردند که ۸۶ نفر در بخش خواهران و ۴۲ نفر در بخش برادران در رشته های مختلف آوائی به رقابت پرداختند.

مدیر فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: داوری مسابقات بخش آوایی را اساتیدی از موسسه جامعة القرآن شهرستان برعهده داشتند.

وی تصریح کرد: سهمیه هر دانشگاه جهت راه‌یافتگان به مرحله کشوری از سوی مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت اعلام خواهد شد، که راه‌یافتگان به مرحله نهایی بیست و سومین  جشنواره قرآن و عترت در مهرماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شرکت خواهند کرد.

برای مشاهده اسامی و نتایج شرکت کنندگان کلیک نمایید.

منبع خبر: http://mefda.ir/service/universities/kashan

ساعت : 8:11 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :51