عواید حاصل از بازارچه خیریه دندانپزشکی اهدا شد

به همت کانون نیکوکاری و فرهنگی دانشجویی  آوای مهر و هم‌زمان با نیمه شعبان و فرارسیدن میلاد حضرت مهدی "عج اله تعالی فرجه الشریف" مبلغ سه ملیون تومان جمع آوری شده حاصل از بازارچه خیریه دندانپزشکی که به همت دانشجویان رشته دندانپزشکی و همکاری کانون نیکوکاری آوای مهر برپا شده بود؛ بین ۱۵ نفر از دوستان دانشجو  به صورت کارت هدیه توزیع شد.

بازارچه خیریه دندانپزشکی در تاریخ های ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه و به مناسبت روز دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی برپا شده بود. در این بازارچه دانشجویان ضمن ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان در غرفه های متنوع و مختلف انواع غذا، دسر و صنایع دستی عرضه و به فروش رساندند.

ساعت : 8:45 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :66