تبریک به استاد نمونه و گروه آموزشی برتر دانشکده دندانپزشکی

در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز معلم و به همت معاونت آموزشی دانشگاه روز شنبه مورخ 22 اردیبهشت ماه برگزار شد، از جناب آقای دکتر مهران صفایی ( استادیار گروه رادیولوژی دهان .فک وصورت ) به عنوان استاد برگزیده و گروه آموزشی اندودانتیکس  به مدیریت سرکار خانم دکتر گلسا صالحی مهر( استادیار و مدیر گروه اندودانتیکس ) بعنوان گروه  آموزشی برتردانشکده دندانپزشکی در سال 96 ، تقدیر به عمل آمد.

ریاست و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده دندانپزشکی، این موفقیت ارزنده را تبریک عرض نموده و عزت - سربلندی وتوفیقات روزافزون شما عزیزان را در عرصه های مختلف علمی ارزومندند.

ساعت : 7:56 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :81