حضور هیئت رئیسه دانشگاه در دانشکده دندانپزشکی

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه صبح روز یکشنبه مورخ 26 آذر ماه سال 96 در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه گزارشی از برنامه ها وفعالیت ها ونیازهای دانشکده دندانپزشکی در حوزه های مختلف آموزشی - پژوهشی - درمان توسط آقای دکتر دباغ  سرپرست محترم دانشکده دندانپزشکی ارائه گردید .

درپایان جلسه نشستی با حضور ریاست محترم دانشگاه و نمایندگان دانشجویان رشته دندانپزشکی برگزار گردید که دانشجویان مشکلات وپیشنهادات خود را مطرح نمودند.

ساعت : 10:45 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :234