پیام تبریک سرپرست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز دانشجو

روز دانشجو ، نماد استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان ایرانی است . این روز ، روز تاکید بر تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی در راه پیشرفت های چشمگیر مادی و معنوی وطن دوستان است . بدیهی است ترکیب دو قدرت علم و ایمان سرمایه ای برای هر جامعه محسوب خواهد شد که به حول و قوه الهی و زیر سایه رهبری مقتدرانه مقام عظمی ولایت در ایران شاهد رشد روز افزون مجاهدان علمی هستیم . روز ۱۶ آذر بهانه ای است برای گرامیداشت شهدا و امام شهدا و یاد نمودن از کسانی که علاوه بر کسب فضایل اخلاقی و دینی، باتمام توان خود برای تحقق مرجعیت علمی کشور میکوشند .

روز دانشجو را به کلیه دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی تبریک و تهنیت می گویم و برای همگان موفقیت و سربلندی روزافزون آرزومندم.

دکتر محمد مهدی دباغ

سرپرست دانشکده دندانپزشکی

ساعت : 10:54 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :19