انتصاب جناب آقای دکتر سید مرتضی سعادت به سمت مسئول فنی کلینیک ویژه دندانپزشکی (کتابچی) دانشکده دندانپزشکی

جناب آقای دکتر سید مرتضی سعادت مصطفوی

عضو محترم هیات علمی دانشکده دندانپزشکی

با سلام واحترام

نظر به مراتب تعهد ودرایت جنابعالی ، به موجب این ابلاغ به عنوان مسئول فنی کلینیک ویژه دندانپزشکی (کتابچی) منصوب می شوید .

امید است با توکل بر خداوند منان واستفاده از ظرفیت های موجود در جهت پیشبرد لمور محوله موفق وموید باشید.

دکتر محمد مهدی دباغ

سرپرست دانشکده دندانپزشکی

لازم بذکر است طی مراسمی روز سه شنبه 7 آذرماه ضمن معارفه آقای دکتر سید مرتضی سعادت از خدمات ارزنده خانم دکتر آمنه تقدیسی در طول تصدی مسئول فنی کلینیک ویژه با تقدیم هدیه و لوح تقدیر از خدمات ارزنده وی تقدیر نمودند.

ساعت : 8:40 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :55