برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری دانشکده دندانپزشکی در سال 96

روز سه شنبه مورخ 23 آبان ماه ساعت 8 صبح اولین جلسه شورای سیاستگذاری با حضور اعضاء تشکیل شد.

در این جلسه اهداف وشرح وظایف این شورا اعلام گردید ودر خصوص  تأ مین نیازهای مختلف دانشکده و بخش های آموزشی و درمانی مطالبی ارائه شد. در جلسه مذکور نیز پیشنهاد های ارائه شده  مورد بر رسی  و تصویب  قرار گرفتهمچنین نیازها ی بخش های آموزشی  درمانی و واحد های مختلف  دانشکده مطرح و تصمیمات و راهکارهای مناسب در جهت رفع آنها ارائه گردید.

ساعت : 12:3 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :40