نشست سرپرست دانشکده دندانپزشکی با دستیاران کلینیک ویژه

نشست سرپرست دانشکده دندانپزشکی با کارکنان دانشکده، روز شنبه مورخ 21/8/96 در  دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمد مهدی دباغ سرپرست دانشکده در این نشست، ضمن تشکر از تلاش و خدمات کلیه دستیاران کلینیک ویژه تاکید برتکریم بیماران وخواستار ارائه نظم وانضباط در امورمالی و درمانی شدند و درخصوص مشکلات مطرح شده توسط دستیاران کلینیک بحث وتبادل نظر شد.

ساعت : 8:59 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :44