قابل توجه کلیه دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی جدیدالورود

دانشجوی گرامی ؛

ضمن عرض سلام و خیرمقدم بر شما راهیان علم و معرفت که با گذر از مرحله دانش آموزی به دانشجویی در برهه ای حساس از زندگی یعنی گذر از دنیای نوجوانی به عالم جوانی که تعیین کننده شخصیت، منش و هویت فرد است؛ قرار گرفته اید.

موفقیت شما در آزمون سراسری که منجر به پذیرش شما در این دانشکده گردیده است را تبریک گفته و پیروزی و سربلندی در تمام آزمون های زندگی را برایتان آرزو می نماییم. امید است با پشتکار و تلاش شما ارتقاء سلامت جامعه اسلامی ایران را شاهد باشیم.

سرپرست دانشکده دندانپزشکی

جهت اطلاع از فرآیند ثبت نام اینجا کلیک نمائید.

دانشجویانی که نمرات خام زبان آنها طبق اعلام سازمان سنجش زیر 50 درصد می باشد

ملزم به گذراندن درس زبان پیش دانشگاهی می باشند.

درباره دانشگاه

معرفی شهرستان کاشان

دانشجویان محترم توجه داشته باشند لینک هایی  که در وب سایت دانشکده دندانپزشکی
جهت دانشجویان تعبیه شده است بشرح زیر می باشد .
لذا مقتضی است حتما از این لینک ها در طول مدت تحصیل بازدید فرمائید:

فرآیند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در معاونت فرهنگی و دانشجویی

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 25-55540021- 031 داخلی های ذیل تماس حاصل فرمایید.

• خانم فاطمه سادات صائب    داخلی 238      مسئول آموزش دانشکده ومسئول ثبت نام در دانشکده

مدارک لازم برای ثبت نام در دانشکده :

1. دو قطعه عکس 3*4 پشت نویسی شده
  2. یکسری کپی شناسنامه وکارت ملی

کاشان - بلوار قطب راوندی - دانشگاه علوم پزشکی کاشان - دانشکده دندانپزشکی - کد پستی 88141- 87159

تلفن: 55620045- 031

Website : www.dnt.kaums.ac.ir

Email: dnt@ kaums.ac.ir

ساعت : 8:0 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :512