حضور دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه در مراسم ضیافت افطاری با حضور وزیر بهداشت

به گزارش وب دا، در این مراسم دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، دیدگاه ها، مشکلات و سوالات خود را مطرح و مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این سوالات پاسخ گفتند.

برپایه این گزارش: گذراندن دوره MBAبه صورت تحصیل همزمان برای دانشجویان استعداد درخشان دوره های دکترای عمومی شامل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، فراهم سازی مسیر کارآفرینی برای استعدادهای درخشان علوم پزشکی و... از جمله عناوین مورد بحث توسط مسئولین وزارت بهداشت در این مراسم بود.

این گزارش حاکیست: همچنین در پایان این مراسم از نفرات برتر آزمون دستیاری سال 96 تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است در این مراسم از دانشگاه امیرحسین مهدی کاغذی، سجاد محمدزاده ارمکی و فاطمه ناظمی هرندی دانشجو رشته پزشکی و فاطمه ابراهیم زاده دانشجو رشته دندانپزشکی به همراه لیلا سحرخوان کارشناس دفتر استعداد درخشان دانشگاه حضور داشتند.

شایان ذکر است این آیین روز پنج شنبه  مورخ 18/3/96 در تهران، محل سالن همایش بین المللی رازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

ساعت : 7:53 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :253