فراخوان ترم تابستانی ویژه دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور

ترم تابستانی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور با سهمیه مشخص شده در ذیل (گروه هدف) می باشد.

الف) فرزندان ( شهید- مفقودالاثر- آزاده –جانباز ۲۵% و بالاتر)

ب) همسر( شهید- مفقودالاثر- آزاده –جانباز ۲۵% و بالاتر)

ج) جانبازان ۲۵% و بالاتر

د) آزادگان با حداقل ۶ ماه سابقه اسارت

ه) رزمندگان با حداقل سابقه ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه

و) جانبازان  با حداقل ۱۵% جانبازی و ۳ ماه حضور داوطلبانه در جبهه

تبصره ۱:  در صورت وجود ظرفیت از دانشجویان غیر شاهد و ایثارگر(عادی) نیز با رعایت ضوابط قید شده و پرداخت هزینه های مربوطه ثبت نام به عمل خواهد آمد.

تبصره ۲: بر اساس فرم های مهمانی ارسالی از دانشگاه  های مبدا از متقاضیان ثبت نام به عمل خواهد آمد.

۲. دانشجویان شاهد و ایثارگر می بایست معرفی نامه رسمی از دبیر (مدیر) محترم ستاد شاهدو ایثارگر دانشگاه محل تحصیل داشته باشند. برای دانشجویان غیر شاهد و ایثارگر(عادی) می­بایست معرفی نامه توسط مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محل تحصیل ارائه گردد.

۳. سقف انتخاب واحد دانشجویان در ترم تابستانی حداکثر شش واحد درسی می باشد .

۴.  حداقل نمره قبولی بر اساس تبصره ۲ ماده ۶۷ آئین نامه آموزشی دوره دکتری عمومی دانشجوی مهمان نمره ۱۲ می باشد.

۵. طبق ماده ۱۵ آیین نامه آموزشی حضور دانشجویان در تمام جلسات مربوط به هر درس الزامی است و ساعات غیبت دانشجو در هر درس نظری از ۱۷/۴ آن درس نباید تجاوز نماید، در غیر اینصورت نمره دانشجو در آن درس صفر محسوب می شود.(مسئولین محترم ستادهای شاهد و ایثارگر نسبت به معرفی آن دسته از دانشجویانی که بعلت طولانی شدن تقویم آموزشی (شرکت در امتحانات پایان ترم) نمی توانند در موعد مقرر در کلاسها ی ترم تابستانی حضور داشته باشند، خودداری نمایند)

۶. با غیبتهای کلاسی و امتحانی دقیقا مطابق آیین نامه برخورد خواهد شد. لذا پیشنهاد می گردد چنانچه دانشجو امکان حضور منظم در کلاسهای درس را نداشته باشد از انتخاب واحد امتناع نماید.

۷. این دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال مغایرت واحد های درسی دانشگاههای مبدا و مقصد و تداخل برنامه های کلاسی و امتحانی و رعایت پیش نیاز و پس نیاز ندارد.

۸. حداقل تعداد دانشجو در هر کلاس ۱۵ نفر و حداکثر آن ۵۰ نفر تعیین می­گردد.( در صورتیکه هر یک از کلاسها به حد نصاب ۱۵ نفر نرسد درس مربوطه ارائه نخواهد شد).

۹. ارسال نمرات دانشجویان میهمان منوط به تسویه حساب با این دانشگاه می باشد.

۱۰. ثبت نام کلیه دانشجویان پس از دریافت فرم های مهمانی از دانشگاه های مبدا و تایید ستاد های شاهد و ایثارگر دانشگاه های مبدا صورت خواهد گرفت.

الف) مدارک لازم برای ثبت نام :

1. تکمیل فرم تقاضای مهمانی و پیشنهاد دروس مورد نیاز که از طریق مدیریت آموزشی و تایید ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه مبدا تهیه و تایید شده است.
  2. معرفی نامه از طرف ستاد های شاهد و ایثارگر ( جهت دانشجویان شاهد و ایثارگر)
  3. کپی شناسنامه
  4. یک قطعه عکس ۴*۳
  5. فیش پرداختی هزینه های مرتبط ( که پس از ثبت نام اولیه از تاریخ ۳/۴/۹۶ لغایت ۱۴/۴/۹۶ قابل پرداخت می باشد.)

ب) اولویت ثبت نام با دانشجویان شاهد و ایثارگر  دانشگاه های کلان منطقه ۵ کشوری می باشد .

- دانشجویان متقاضی غیر شاهد و ایثارگر(عادی) اولویت با دانشجویانی می باشد که زودتر نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایند و این دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال مدارکی که از تاریخ اعلامی به بعد ارسال نمایند ندارد.

توجه : پس از انقضای تاریخ ثبت نام اولیه (۳۱/۳/۹۶) اسامی دانشجویان پذیرفته شده همراه با دروس اختصاصی و عمومی قابل ارائه از طریق وب سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد، تا بر این اساس از تاریخ ۳/۴/۹۶ لغایت ۱۴/۴/۹۶ ضمن مراجعه حضوری اقدام به پرداخت شهریه و قطعی نمودن ثبت نام خود نمایند.

۱۴. تقویم ترم تابستانی:

ثبت نام اولیه :  از تاریخ   ۹۶/۳/۱۶  لغایت  ۹۶/۳/۳۱

ثبت نام نهایی : از تاریخ    ۹۶/۴/۳  لغایت  ۹۶/۴/۱۴

شروع دوره :                           ۹۶/۴/۲۴

پایان دوره :                            ۹۶/۶/۲

شروع امتحانات :                    ۹۶/۶/۴

پایان امتحانات :                    ۹۶/۶/۹

شهریه :

هزینه جهت دانشجویان عضو ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ۲۰ درصد از کل شهریه، دانشجویان شاهد و ایثارگر سایر دانشگاه ها ۳۰ درصد و دانشجویان غیر شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۵۰ درصد از شهریه مصوب در نظر گرفته شد.

هر واحد عمومی :                                      ۲.۵۰۰.۰۰۰  ریال

هر واحد تئوری اختصاصی:                             ۴۰۰۰.۰۰۰  ریال

هزینه خوابگاه :                                         ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال

صبحانه، نهار و شام :                                  بر اساس قیمت تمام شده

ایاب و ذهاب :                                           ۵۰۰.۰۰۰    ریال

شماره حساب جهت واریز شهریه دروس : ۱۶۸۳۴۲۰۳ بانک  رفاه  شعبه علوم پزشکی بنام درآمدهای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

تذکرات مهم:

۱.  دانشجویانی که در مهلت مقرر نسبت به واریز شهریه اقدام ننمایند از لیست ثبت نام قطعی حذف خواهند شد.

۲.  تاکید می گردد که فیش های واریزی حتماً به نام دانشجو باشد.

۳. به علت روند اداری زمان بر عودت شهریه از دانشجویان عزیز خواهشمند است در هنگام واریز وجه به شماره حساب اعلامی و مقدار مبلغ واریزی دقت لازم را داشته باشند.

۴.  در صورت تغییر زمانی برنامه ها ضمن اعلام مراتب به ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاهها، در سایت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به آدرس www.yums.ac.ir به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

آدرس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی یاسوج :

یاسوج، خیابان شهید دکتر جلیل –پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی – جنب بیمارستان امام سجاد(ع)
شماره تماس ستاد شاهد و ایثارگر : ۳۳۲۳۵۱۴۹-۰۷۴

شماره تماس اداره خدمات آموزش : ۳۳۲۳۳۷۰۷-۰۷۴

ساعت : 8:21 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :536