تقدیر از آقای دکتر مهران صفایی معاون محترم آموزشی دانشگاه

به نام او که فرمان ها روان وحال ها بر نظام از نام اوست

جناب آقای دکتر مهران صفایی

یقینا توسعه وپیشرفت دانشگاه مرهون تلاش بی دریغ افراد خدوم ودلسوزی می باشد که همواره جهت تعالی وارتقاء این مرکز قدم برداشته وخدمتگذاری را افتخاری بزرگ وپاسخگویی را وظیفه ای مهم برای خویشتن می دانند. همزمان با ایام گرامیداشت مقام استاد وسی امین سالگرد تاسیس دانشگاه بدینوسیله تلاشهای ارزنده جنابعالی در خصوص راه اندازی کلینیک های تخصصی دانشکده دندانپزشکی را ارج نهاده واین لوح سپاس در کمال ادب تقدیم همت رفیع حضرت عالی می گردد. رحمت خداوند مهربان هماره شامل حالتان باد.

دکتر همایون نادریان                                          دکتر ابراهیم کوچکی

معاونت آموزشی دانشگاه                                          سرپرست دانشگاه

ساعت : 12:39 -  روز  : شنبه  - 16 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :220