اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَدَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا".

پیام تسلیت به مناسبت شهادت حاج محمود غلامزاده

بسم رب الشهداء و الصدیقین

وَ لاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده ‏اند مرده مپندار بلکه زنده‏ اند که نزد پروردگارشان روزی داده میشوند

)سوره آل عمران– آیه 169)

جناب آقای محمد میلاد غلامزاده دانشجوی محترم رشته دندانپزشکی وخانواده معظم شهید والامقام حاج محمود غلامزاده

شهادت اوج منتهای آرمان همه پیامبران و اولیاء خداست و شهدا مهاجران و دلاور مردانی از قبیله نورند که در نبرد با ظلمت به دشت روشنایی هجرت نمودند تا چونان ستاره‌ای در آسمان تیره بدرخشند و هدایتگر همگان به سوی سعادت جاوید باشند.

شهادت در راه خدا اصلی ترین گذرگاه رسیدن به معبودیت است که مجاهدان فی سبیل الله با الهام از مکتب سرخ حسینی عاشقانه و آگاهانه با عبور از این گذرگاه و با  نوشیدن شهد شهادت به معبود می رسند و در دل تاریخ جاودانه می مانند و عزت و سربلندی را برای اسلام و ملت اسلامی به جا گذاشته و الگویی برای بیداری جوانان و مجاهدان می باشند.

روح بلند و ملکوتی جانباز سرافراز و گرانقدر شهید حاج «محمود غلامزاده»، از قفس تنگ تن جدا شد، بال در بال ملائک گشود، به جوار حریم الهی پر کشید و در کنار همرزمان شهیدش مأوا گرفت و دوستان و یارانش را داغ‌دار کرد

شهادت پدر بزرگوارتان ، سردار سرافراز ، شهید حاج محمود غلامزاده  را به جنابعالی وخانواده‌ گرامی تبریک و تسلیت عرض می نمائیم. از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده به معراج، همنشینی با سید الشهداء(ع) و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

سرپرست واعضای هیات علمی وکارکنان ودانشجویان دانشکده دندانپزشکی

جانبازشهیدغلامزاده 70 درصد قطع نخاع کاشانی پس از 38 سال زندگی بر روی ویلچر و چند ماه تحمل رنج بیماری روز گذشته در سن 65 سالگی به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
این شهید والامقام نخستین جانباز انقلاب اسلامی در شهر کاشان بود که با اوج گیری پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 هنگام تظاهرات علیه شاه خائن از ناحیه سینه مورد آسیب قرار گرفت و به درجه جانبازی رسید.

محمود غلامزاده جانباز 70 درصد کاشانی پس از تحمل 38 سال رنج و مشقت روز جمعه گذشته به درجه رفیع شهادت نائل شد و به خیل یاران شهیدش پیوست.

ساعت : 7:40 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :190